Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Despre noi

TEXTOR

Bine ati venit la SC TEXTOR SRL, o afacere de familie cu o traditie de peste 25 de ani in productia de articole de pasmanterie de inalta calitate. De la infiintarea sa in 1995, ne-am concentrat intotdeauna pe oferirea produselor de cea mai buna calitate, respectand standardele pietei si ale clientilor nostri.

Cu o echipa dedicata si pasionata de specialisti, ne-am straduit sa ne mentinem pozitia de lider in industrie prin inovatie, excelenta si perseverenta. Acest lucru este confirmat de numeroasele premii si distinctii obtinute in decursul anilor.

Ne mandrim cu un nomenclator de peste 3000 de produse si suntem dispusi sa ne adaptam cerintelor pietei prin negocierea preturilor in functie de cantitatea produselor dorite.

Daca sunteti interesat de produsele noastre si doriti sa colaborati cu o echipa de profesionisti dedicati calitatii, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii si oferte personalizate. Ne place sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostri si sa ne asiguram ca fiecare colaborare este o experienta pozitiva si satisfacatoare.

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist