Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii
  • Promotii (1)

Elastice

Explorați oferta noastră de elastic, care include o gamă variată de opțiuni pentru diferite aplicații și industrii, cum ar fi confecții, ambalaje, industria pielii și a articolelor din piele, fabricarea încălțămintei, articole de îmbrăcăminte, industria publicității, construcții, comerț en gros și en detail, transporturi, agricultură, silvicultură, vânătoare, pescuit și altele.

Gama de produse din categoria elastice este variată, incluzând elastic plat din material textil, elastic plat tricotat, elastic cu snur și elastic tubular rotund.

Clienții noștri au la dispoziție o gamă largă de opțiuni de lățime pentru elasticele noastre, disponibile în mărimi de la 1mm până la 170mm, pentru a se potrivi cât mai bine necesităților și dorințelor lor.

Cu o bogată experiență în domeniu, oferim o varietate de opțiuni de culori și combinații, incluzând alb, negru, alb natural, culori multicolore, tricolor, albastru, roșu, roz, verde, maro, galben, mov, auriu, argintiu, gri, portocaliu, visiniu, bej, kaki, bleu, fuchsia și altele.

Oferim o varietate de opțiuni de ambalare pentru toate tipurile de elastice, pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra!

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist