Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Snururi si sireturi

Bine ati venit la categoria noastra de snururi si sireturi, unde puteti gasi o gama variata de produse pentru diferite aplicatii si industrii, cum ar fi industria confectiilor, industria ambalajelor, industria pielii si articolelor din piele, fabricarea incaltamintei, articolelor de imbracaminte si altor articole din materii textile, industria publicitatii, industria constructiilor, industria comertului en gros si en detail, industria transporturilor, agricultura, silvicultura, vanatoare, pescuit si altele.

Gama noastra include snururi tesute, tricotate, impletite, cu miez sau fara miez, plate sau tubulare, din bumbac, poliester sau din fir metalic, snururi pentru martisoare.

Toate tipurile de snururi si sireturi sunt disponibile in diferite diametre cuprinse intre 1mm si 20mm pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Datorita experientei noastre in domeniu, ne mandrim ca putem oferi o varietate de culori, cum ar fi alb, negru, alb natural, colorat, multicolor, tricolor, albastru, rosu, roz, verde, maro, galben, mov, auriu, argintiu, gri, portocaliu, visiniu, bej, kaki, bleu, fuchsia si altele.

Toate snururile si sireturile noastre sunt ambalate corespunzator pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Ne angajam sa oferim produse de calitate si servicii impecabile clientilor nostri pentru a satisface nevoile si a depasi asteptarile lor.

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist