Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Chingi

Descoperiți oferta noastră diversificată de chingi pentru diferite aplicații și industrii, incluzând industria auto, confectionarea de articole pentru camping, confecții, ambalaje, industria pielii și a articolelor din piele, industria de incaltaminte si marochinarie, articole de îmbrăcăminte, industria publicității, construcții, comerț en gros și en detail, transporturi, agricultură, silvicultură, vânătoare, pescuit și altele.

Gama noastră include chinga pentru articole de camping, chinga auto, chinga pentru marochinarie și oferă opțiuni de lățime variată, disponibile în mărimi de la 8mm până la 80mm, pentru a se potrivi nevoilor clienților.

Cu experiența noastră în domeniu, oferim o varietate de opțiuni de culori și combinații, inclusiv alb, negru, alb natural, culori multicolore, tricolor, albastru, roșu, roz, verde, maro, galben, mov, auriu, argintiu, gri, portocaliu, visiniu, bej, kaki, bleu, fuchsia și altele.

Oferta noastră include opțiuni de ambalare variate pentru toate tipurile de chingi, incluzând 25m, 30m, 50m, 100m pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră!

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist