Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Elastic rotund / tubular

Elastic Rotund / Tubular este un produs versatil și fiabil, fabricat din cauciuc și poliester, disponibil în mai multe dimensiuni și culori. Acesta este rezistent la întindere și la uzură, fiind potrivit pentru utilizarea în mai multe domenii și industrii.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs este forma sa rotunda / tubulara, care ofera o fixare sigura si confortabila, fiind ideal pentru diverse aplicatii cum ar fi industria textila, industria medicala, industria de echipamente de protectie personala sau industria sportiva.

Elasticul rotund / tubular poate fi utilizat in confectionarea hainelor sau articolelor de imbracaminte, cum ar fi lenjeria de corp sau pantalonii, sau pentru echipamentele de protectie.

Acest elastic este rezistent la apa si usor de curatat, putand fi spalat la masina de spalat.

Daca esti in cautarea unui elastic de calitate, sigur si versatil pentru diferitele tale proiecte, atunci acest produs este disponibil in mai multe dimensiuni si culori.

Potrivit pentru utilizarea in industria textila, industria medicala, industria de echipamente de protectie personala si altele. Cumpara acum pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a beneficia de avantajele sale unice.

Afișez singurul rezultat

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist