Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Banda bumbac nature

Bine ati venit la pagina noastra de produs pentru banda bumbac nature. Aceasta banda este confectionata din 100% bumbac natural, ceea ce inseamna ca este eco-friendly si non-toxica. Banda bumbac este un produs versatil si poate fi utilizat pentru o varietate de proiecte, cum ar fi decorarea hainelor, a accesoriilor si a articolelor de incaltaminte.

Acesta este disponibil in diferite latimi, astfel incat sa se potriveasca nevoilor dvs. si se poate comanda in diferite lungimi intre 50m si 2000m. Banda bumbac nature este disponibila in culoarea naturala, dar poate fi vopsita in diferite culori la cerere.

Banda din bumbac este rezistenta si durabila, astfel incat sa poata fi utilizata pentru proiecte lungi si nu se va deteriora usor. Este ușor de lucrat si poate fi taiat, cusut sau lipit cu usurinta.

In plus, acest produs este confectionat in Romania, ceea ce inseamna ca este sustenabil si va ajuta sa sustineti industria locala. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau comenzi personalizate. Comandati acum banda bumbac nature pentru proiectele dumneavoastra

Afișez toate cele 2 rezultate

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist