Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Elastic plat tricotat

Va invitam sa descoperiti gama noastra de elastic plat tricotat, un produs versatil si fiabil, elastic plat tricotat este fabricat din cauciuc si poliester, disponibil in mai multe dimensiuni si culori. Acesta este rezistent la intindere si la uzura, fiind potrivit pentru utilizarea in mai multe domenii si industrii.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs este designul sau plat, care il face perfect pentru aplicatii unde spatiul este limitat si se doreste o fixare discreta si confortabila. Acesta poate fi utilizat in industria textila pentru confectionarea hainelor sau articolelor de imbracaminte, cum ar fi lenjeria de corp sau pantalonii, sau in industria medicala pentru fixarea bandajelor sau in industria de echipamente de protectie personala.

Rezistent la apa si usor de curatat, putand fi spalat la masina de spalat.

Daca esti in cautarea unui elastic plat tricotat de calitate, sigur si versatil pentru diferitele tale proiecte, atunci elasticul plat tricotat disponibil in mai multe dimensiuni si culori este alegerea perfecta pentru tine.

Acest elastic este potrivit pentru utilizarea in industria textila, industria medicala, industria de echipamente de protectie personala si altele. Cumpara acum pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a beneficia de avantajele sale unice.

Afișez toate cele 4 rezultate

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist