Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Elastic cu snur

Elasticul cu Snur este un produs versatil și fiabil, fabricat din cauciuc și poliester, disponibil în mai multe dimensiuni și culori. Acesta este rezistent la întindere și la uzură, fiind potrivit pentru utilizarea în mai multe domenii și industrii.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs este combinația de elasticitate și rezistență, oferind o fixare sigură a articolelor de îmbrăcăminte sau a echipamentelor, fără a limita mișcarea. Acest elastic cu snur poate fi utilizat in industria textila, cum ar fi confectionarea hainelor sau articolelor de imbracaminte, cum ar fi lenjeria de corp sau pantalonii sau in industria medicala pentru fixarea bandajelor sau in industria de echipamente de protectie personala.

În plus, acest produs este rezistent și ușor de curățat, putând fi spălat la masina de spalat.

Daca esti in cautarea unui elastic cu snur de calitate, sigur si versatil pentru diferitele tale proiecte, atunci elasticul cu snur disponibil în mai multe dimensiuni si culori este alegerea perfecta pentru tine.

Acest elastic cu snur este potrivit pentru utilizarea în industria textilă, industria medicală, industria de echipamente de protecție personală și altele. Cumpără acum elasticul cu snur pentru a obține rezultatele dorite și pentru a beneficia de avantajele sale unice.

Afișez singurul rezultat

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist