Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse Pasmanterie

Producator articole de pasmanterie elastice, benzi, chingi

Produse

Cauta

Cauta

Categorii

Categorii

Banda saltele

Banda pentru saltele este un accesoriu esential pentru orice producator de saltele sau pentru oricine doreste sa-si refaca singur salteaua. Aceasta banda este confectionata din materiale de inalta calitate, rezistente la uzura si intindere, garantand o fixare sigura si durabila.

Oferta noastra include o varietate de latimi si lungimi, pentru a se potrivi nevoilor si dimensiunilor saltelelor dumneavoastra. De asemenea, oferim banda pentru saltele in diferite culori si modele, pentru a se potrivi cu designul camerei dumneavoastra.

Banda pentru saltele este ideala pentru fixarea saltelelor, a saltelelor suplimentare, a saltelelor gonflabile sau a altor tipuri de saltele. Aceasta banda este usor de utilizat si poate fi taiata si adaptata la dimensiunea dorita.

In plus, banda pentru saltele este un accesoriu versatil si poate fi utilizat si pentru alte scopuri, cum ar fi: fixarea saltelelor in timpul transportului, fixarea saltelelor pentru a le proteja de uzura si intindere, fixarea saltelelor in timpul depozitarii sau pentru a le pastra ordonate si curate.

Ne mandrim cu calitatea produselor noastre si ne asiguram ca oferim cele mai bune optiuni pentru nevoile dumneavoastra. Vizitati pagina noastra pentru a descoperi gama completa de benzi pentru saltele si pentru a beneficia de ofertele noastre speciale si reduceri.

Afișez toate cele 3 rezultate

Adresa
Vasile Lupu nr. 2, Vaslui
apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist